digital.bgMicrosoft осигуриха достъп до специална версия на Windows 10, която досега

...
digital.bgMicrosoft осигуриха достъп до специална версия на Windows 10, която досега
Коментари Харесай

Microsoft разкри как ще изглежда новото Start меню в бъдещите версии на Windows 10

digital.bg

Microsoft осигуриха достъп до специфична версия на Windows 10, която до момента бе налична само за чиновниците на всички тестъри на компанията. Въпросният програмен продукт е с номер " Windows 10 Build 18947 " и включва Xbox оптимизации, като към този момент е налична за 32-битовите устройства на Windows Insider потребителите. От компанията без да желаят са разрешили на всички членове на програмата да изтеглят  " Windows 10 Build 18947 " макар, че е таргетирана към чиновниците на Microsoft.

 



 

Трябва да отбележим, че тази версия е предопределена само за 32-битови системи, които не се употребяват толкоз всеобщо в промишлеността. Въпреки това грешката на компанията е много необикновена. Потребителите, чиито компютри вече имат достъп до " Windows 10 Build 18947 " незабавно ни осведомиха за най-голямата смяна в операционната система и това е особеното Start меню. Неговият дизайн не включва интерактивните " Live Tiles " икони, което незабавно прави усещане, оповестява TheVerge.

 



 

Teстовата версия също по този начин включва потребен инструмент за разкриване на GIF файлове и емоджита, непосредствено oт менюто на Windows 10. Oт компанията не са коментирали публично обстановката, което значи, че към момента не знаем дали новото " Start " меню ще стане част от идващия огромен ъпдейт на операционната система, който ще забележим през октомври. Вероятно скоро Microsoft ще задоволят любознанието ни, като разкрият публично повече елементи за своите проекти с Windows 10.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коме
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР